Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
'Vrtim zdravi film'

Učenicima iz Suhopolja prvo mjesto

Foto: RA Vidra

Učenici OŠ Suhopolje osvojili su prvo mjesto u projektu "Vrtim zdravi film" koji je proveo Hrvatski školski sportski savez s Nestléom i HZJZ-om. Cilj projekta je bio educirati osnovnoškolce o važnosti pravilne prehrane i tjelesne aktivnosti, a u svrhu stjecanja pravilnih životnih navika.

OŠ Suhopolje je osvojila prvo mjesto u kategoriji najvećeg povećanja postotka znanja. Učenici su se educirali o prednosti pripreme i konzumacije kvalitetnih prehrambenih namirnica, uzgojenih u svom ruralnom okruženju, a koje su učenici donosili u školu te na radionicama učili o pripremi zdrave hrane. 

Viroexpo 2024. Od 16. do 18. veljače Pokrovitelj Viroexpa i Vlada RH UČENICI su do sada imali priliku izrađivati strojne dijelove samo kroz računalne simulacije, a sada im je dana mogućnost da to mogu izraditi i fizički, a mogu izrađivati i svoje završne radove u školi virovitičko-podravska županija Obnavljaju se škole, kupuje vrijedna oprema Već popunjen izložbeni prostor za Viroexpo Niz predavanja na Viroexpou O dresuri pčela, ali i obrazovanju