Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Od 16. do 18. veljače

Pokrovitelj Viroexpa i Vlada RH

Viroexpo 2024.
Foto: icv.hr

Na sjednici Vlade RH prihvaćeno je pokroviteljstvo nad 27. međunarodnim sajmom gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2024. koji će održati u Virovitici od 16. do 18. veljače.

Već godinama sajam uspješno organiziraju Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora VPŽ, Turistička zajednica VPŽ, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o.. Županija partner ovogodišnjeg sajma je Osječko-baranjska županija, a pokroviteljstvo potpisuju i Ministarstvo poljoprivrede te Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja. Izlagački prostor za Viroexpo 2024. već je rasprodan.

UČENICI su do sada imali priliku izrađivati strojne dijelove samo kroz računalne simulacije, a sada im je dana mogućnost da to mogu izraditi i fizički, a mogu izrađivati i svoje završne radove u školi virovitičko-podravska županija Obnavljaju se škole, kupuje vrijedna oprema MANIFESTACIJA koja promiče kulturu grada Virovitice i cijele županije jer su predstave i u Pitomači, Slatini i Suhopolju Kazališni festival Nikad bogatiji, jubilarni 20. Virkas počinje 9. veljače NA NAVODNJAVANIM površinama količine poljoprivrednih proizvoda su veće, a kvaliteta puno bolja, ističe župan Andrović Virovitičko-podravska županija predvodnica u navodnjavanju Korak bliže gradnji sustava navodnjavanja Lukač