Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
Okuklje – Prožurska

Ugovorena obnova ceste na Mljetu

Mljet
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Investicija je vrijedna 816.000 eura, sufinancirana sredstvima Općine i ŽUC-a

Ugovor o izvođenju radova na prometnici Okuklje – Prožurska Luka potpisali su načelnik Općine Mljet Đivo Market i direktor Dubrovnik ceste Roberto Krile, u nazočnosti župana Nikole Dobroslavića i ravnatelja Županijske uprave za ceste Ive Kaštelana.

Investicija je vrijedna 816.000 eura, sufinancirana sredstvima Općine i ŽUC-a. Cesta je makadamska, a ugradit će se novi asfaltni zastor te urediti oborinska odvodnja u širini cestovnog zemljišta.

– Riječ je o prometnici od velikog značaja za stanovnike Mljeta i sve posjetitelje – rekao je Dobroslavić. Planirani završetak radova na dionici Okuklje – Prožurska Luka kraj je godine.

Luke u Dubrovačko-neretvanskoj županiji dubrovačko-neretvanska županija Dubrovačko-neretvanska županija nastavlja povezivati ​​otoke Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja donijelo je odluku o upućivanju na javnu raspravu studije o utjecaju na okoliš ceste Dubrovnik – Zračna luka (Čilipi) Javna rasprava Studija o utjecaju na okoliš ceste Dubrovnik – Zračna luka ZA UREĐENJE ove ceste Sisačko-moslavačka županija zatražila je suglasnost Grada Siska, pod čijom je cesta nadležnošću Za stanovništvo i lokalne OPG-ovce Postavlja se asfalt na cesti od naselja Svinjičko do državne ceste