Izbornik
Naslovnica Županije
Javna rasprava

Studija o utjecaju na okoliš ceste Dubrovnik – Zračna luka

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja donijelo je odluku o upućivanju na javnu raspravu studije o utjecaju na okoliš ceste Dubrovnik – Zračna luka (Čilipi)
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja donijelo je odluku o upućivanju na javnu raspravu studije o utjecaju na okoliš ceste Dubrovnik – Zračna luka (Čilipi). Javna rasprava trajat će 30 dana, od 16. kolovoza do 14. rujna 2023. Mjesto javnog uvida u studiju je u prostorijama Grada Dubrovnika, Pred Dvorom 1, Dubrovnik, u prostorijama Općine Župa dubrovačka, Vukovarska 48, Srebreno, te u prostorijama Općine Konavle, Trumbićev put 7, Cavtat. Javni uvid moguć je tijekom razdoblja trajanja javne rasprave svakog radnog dana od 9 do 12 sati. 

NA KROVU Dravske priče postavit će se fotonaponska elektrana, nadogradit će se multimedija i postojeći hologrami, izgraditi nova dječja igrališta Cijeli prostor je dio europske ekološke mreže – Natura 2000 Dravska priča – nezaobilazna destinacija na Plemićkoj ruti Tradicionalni DJ NIGHT party u organizaciji Udruge mladih Krik Jezero Javorica Danny Low i Mali Stric na DJ NIGHT partyju ZA SUDJELOVANJE u obrani od poplava župan Ivan Anušić zahvalio je operativnim službama, Hrvatskim vodama, gradovima i općinama, kao i udrugama i samim građanima Radovi na uklanjanju posljedica visokog vodostaja Život uz rijeku vratio se u normalu, zbrajaju se štete od poplave