Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Čazma

Uskoro gotov i sportski park uz poučno-tematsku stazu

1/12
Foto: Grad Čazma
Završeni su glavni radovi na šljunčanom biciklističkom poligonu, a postavit će se još jedan, manje zahtjevan drveni poligon te zatravniti površina

Osim postavljanja nove, pametne, autobusne stanice na ulazu u grad, u sklopu velikog čazmanskog projekta "Čazma Natura" u tijeku je i završna faza na uređenju sportskog parka uz poučno-tematsku stazu.

čazma natura Podijelili fotografije i pokazali svu ljepotu svoga kraja

Završeni su glavni radovi na šljunčanom biciklističkom poligonu, a postavit će se još jedan, manje zahtjevan drveni poligon te zatravniti površina. Vrijednost ovih radova je 638.000 kuna, kažu iz Grada.

Naravno, riječ je o još jednom segmentu projekta "Čazma Natura" koji je nedavno predstavio postavljanje inovacijske autobusne stanice koja je autonomna te sadrži fotonaponsko napajanje. Valja napomenuti da je odluka Grada za vrijeme pandemije uzrokovane koronavirusom odlučila da se obustavljaju svi projekti osim projekta "Čazma Natura", najvećeg u ovom gradu.

Vrijedne “Pčelice” u čazmi pripremaju novi projekt Već u vrtiću žele otkriti darovitu djecu i poticati ih

Odluka o obustavljanju drugih projekata, kao i oslobođenje plaćanja komunalne naknade, oslobođenje plaćanja korištenja javnog i poslovnog prostora te oslobođenje plaćanja vrtića, ali i ukidanje prireza, mjere su koje je Grad poduzeo kako bi pomogao svojim građanima.