Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Čazma

Uskoro park sa spravama za vježbanje za odrasle

Foto: Grad Čazma
Čazmanski vatrogasci počeli su s rezanjem grana na drveću, slijede pripremni radovi, a nakon toga postavljanje sprava

Park sa spravama za vježbanje za odrasle uskoro će biti sagrađen na prostoru sajmišta u Ulici svetog Andrije. Bila je ovo želja velikog broja Čazmanaca, osobito mladih koji se bave sportom, ali i rekreativaca.

Sastanak gradonačelnika Čazme s udrugom Klub 2/105 U planu uređenje spomen-sobe braniteljima i Domovinskom ratu

Ovih dana čazmanski vatrogasci počeli su s rezanjem grana na drveću, zatim slijede pripremni radovi za postavljanje sprava i na kraju samo postavljanje. Grad je nabavio i nove sprave za dječje igralište koje će biti postavljene na sportskim terenima. Za nabavu sprava izdvojeno je 240.000 kuna.

Na sajmištu će biti postavljeno devet sprava, dok su uz postojeće za dječje igralište nabavljene još četiri sprave. Čazmancima je ova vrsta sadržaja svakako potrebna s obzirom na to da upravo iz toga grada dolazi mnogo poznatih sportaša, a posljednji od velikih uspjeha svakako je transfer petnaestogodišnjeg Benjamina Gibanjeka u GNK Dinamo.

Nadareni je veznjak u varaždinskoj akademiji od 2017., gdje je doselekcioniran iz rodne Čazme. Za njega je vladao interes mnogobrojnih klubova u Hrvatskoj, a redovito je nastupao i za reprezentaciju Hrvatske od 15 i 16 godina dok je prošle godine bio uvršten u “45 sportskih junaka budućnosti” prema izboru Jutarnjeg lista.

Održan 1. Delta Snow Show Rally Čazma 2020. Vozači predlažu da se iduće godine po gradu voze 4 kruga

Transfer mladog Benjamina još je jedan od dokaza predanog rada akademije zahvaljujući kojoj najmlađi uživaju interes šire javnosti zbog kvalitetnog i obrazovanog trenerskog kadra i samih rezultata koji postižu.