Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Održan 1. Delta Snow Show Rally Čazma 2020.

Vozači predlažu da se iduće godine po gradu voze 4 kruga

Foto: Grad Čazma
Pobjedu je ove godine odnijela mađarska posada Antal Kovacs i Gergely Istovics s Ford Fiestom R5, ispred Slovenaca, dok su prvi Hrvati bili na petom mjestu

U Čazmi je održan 1. Delta Snow Show Rally Čazma 2020. pod pokroviteljstvom Grada Čazme i u organizaciji Auto kluba ”INA delta” Zagreb.

Čazma Uskoro kreće uređenje triju lokaliteta vrijedno 4 milijuna kuna

Znak za službeni početak utrke dali su čazmanski gradonačelnik Dinko Pirak i njegov gost zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Riječi hvale po završetku utrke pristizale su sa svih strana, a među ostalima predsjednik Auto kluba “INA Delta” Berislav Čegelj izjavio je da je utrka bila pun pogodak. Čegelj je bio zadovoljan velikim brojem gledatelja, odnosno cijelom organizacijom i pristupom Grada te je istaknuo ono najvažnije, a to je da nije bilo nikakvih većih nesreća i ozljeda. Ujedno je najavio održavanje utrke i iduće godine. Čak je 28 ekipa završilo utrku, a tri su odustale.

Direktor INA Delta Rallyja Mato Šebalj potvrdio je da su svi vozači zadovoljni.

– Ovo je jedna od najkvalitetnijih makadamskih staza, a što se tiče utrke u gradu, vozači su predložili da se idući put voze četiri kruga što bi bilo još atraktivnije za gledatelje jer bi i više posada bilo na stazi odjednom – rekao je Šebalj.

čazma Osnovnoj školi oprema za informatiku i laboratorij

Inače, pobjedu je ove godine odnijela mađarska posada Antal Kovacs i Gergely Istovics s Ford Fiestom R5, ispred Slovenaca, dok su prvi Hrvati bili na petom mjestu.