Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska 99861 pregleda
ZABAVNI PARK MIRNOVEC

Uskoro se otvara hrvatski 'Gardaland', traže 70-ak radnika raznih struka

Zabavni park Biograd na Moru
1/9
Foto: Fun Park Mirnovec
Prostirat će se na gotovo 50 000 četvornih metara, a svečano otvorenje predviđeno je za 1. lipnja

Uskoro će Hrvatska dobiti prvi tematsko-zabavni park za djecu i odrasle po uzoru na poznate svjetske centre adrenalinske zabave. Radovi se privode kraju, a kako javlja Antena Zadar svečano otvorenje predviđeno je za 1. lipnja.

Zabavni park Mirnovec u Biogradu na Moru, točnije na ulaznom dijelu ceste koja vodi u Crvenu luku, prostirat će se na 50.000 četvornih metara. U prvoj fazi radova uložit će se 15 milijuna eura, dok kasnije, uz nadogradnju novih sadržaja investicija bi narasla i do 25 milijuna eura.

Fun Park Mirnovec na svojim stranicama ističe da će posjetiteljima na raspolaganju biti 26 atrakcija podijeljenih u tri cjeline: Gusarski grad, Divlji zapad i Svemir. Svaka tematska cjelina kombinacija je atrakcija i igara sa sadržajima namijenjenima djeci, tinejdžerima i obiteljima. Doživljaj boravka u parku upotpunit će raznovrsna ponuda hrane i pića, zabavne igre, suvenirnice, događanja i koncerti, a cijena ulaznice trebala bi se kretati između 150 i 200 kuna. 

Foto: Fun Park Mirnovec

- Naš je plan već u prvoj godini poslovanja privući u park 180.000 posjetitelja. Otvaranjem 70-ak novih radnih mjesta park će generirati prihode i dodatna zapošljavanja u pratećim djelatnostima kao što su smještajni kapaciteti u okolici, dobavljači iz segmenta ugostiteljstva i prodaje suvenira do angažmana domaće zabavljačke scene- ističu iz Fun Parka.

Ujedno su već na stranicama objavili da zapošljavaju. Za potrebe parka na proljeće 2017. raspisat će natječaj za popunjavanje radnih mjesta raznih struka, no, kako kažu motivacijsko pismo i životopis svi zainteresirani mogu već poslati.

Traže razna zanimanja, animatore, kuhare, konobare, pomoćno osoblje, električare, strojare, čistačice, majstore, trgovce...