Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Prijam

Varaždinski izbornici kod gradonačelnika

Prijam za izbornike
1/4
Foto: Grad Varaždin
Grad Varaždin može s ponosom reći da ima najviše aktivnih sportaša po glavi stanovnika i da ima najviše prvoligaša u odnosu na broj stanovnika, istaknuo je gradonačelnik Ivan Čehok

Gradonačelnik Ivan Čehok u Gradskoj je vijećnici održao prijem za varaždinske izbornike  Zlatka Dalića, Željka Krajana, Darinku Bunić, Predraga Šimuneca, Tian Yuan i Marija Rodeša, a svoj dolazak ispričali su Esad Garibović, Marin Ranteš i Alan Runac.

Škola plivanja Škola plivanja Testirana 432 učenika, 147 s nedovoljnim znanjem

- Varaždinci su stvarno ponosni na svoje izbornike, ali i na svoje sportaše. Svi ovi ljudi, a to je najvažnije, svoje su prve sportske rezultate i uspjehe postizali upravo u Varaždinu u vrijeme kad su sami bili aktivni sportaši, odnosno kad su započeli sa svojim trenerskim pozivom u našim dvoranama i na našim igralištima. Grad Varaždin može s ponosom reći da ima najviše aktivnih sportaša po glavi stanovnika i da ima najviše prvoligaša u odnosu na broj stanovnika, a to su naši najbolji veleposlanici koji uvijek s ponosom ističu da su Varaždinci, čak i kad nisu rođeni u Varaždinu.

Svi ovdje prisutni podržavaju razvoj sporta i svjesni su činjenice da smo u protekle dvije godine podigli razinu izdvajanja sredstava za sport. Mi znamo da to nije dovoljno, ali ćemo kao gradska uprava i gradska vlast, koliko god je to moguće, u budućnosti iskoristiti gradsku infrastrukturu upravo za sportski pomladak jer ovi izbornici su spremni i dalje pomagati mladim ljudima i našim trenerima kako bi i u budućnosti imali što je moguće više aktivnih sportaša. To je za svaki grad najbitnije - izjavio je gradonačelnik Čehok i svima čestitao na postignutim uspjesima te zahvalio na promociji Grada.

Direktor Varkoma dr.sc. Željko Bunić Raskinuti ugovori sa slovenskim tvrtkama Aglomeracija vrijedna 688 milijuna kuna ide dalje, a cijena vode neće se povećavati Ivan Čehok Dogovor Roditelji će plaćati 100 kuna manje za privatne vrtiće