Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Od 3. do 10. prosinca

Virski darivatelji krvi prikupljaju pomoć za potrebite

Foto: Općina Vir
Za 16. prosinca zakazana je posljednja ovogodišnja akcija darivanja krvi u zgradi Općine, od 15.30 do 19 sati

Od 3. do 10. prosinca u dvorani župnog ureda crkve svetoga Jurja na Viru Udruga dragovoljnih darivatelja krvi Vir organizira prikupljanje hrane i kućnih potrepština za potrebe korisnika Pučke kuhinje sv. Vinko Paulski u Zadru. Ranije su Virani posredstvom virskog UDDK velikodušno darivali Socijalnu samoposlugu u samostanu sv. Frane, a sada će zajedno s privlačkim i vrškim kolektivom darivatelja krvi pomoći Caritasu Zadarske nadbiskupije, odnosno njihovu pučku kuhinju, najavili su iz virske uprave.

Nova usluga Apartmani na Viru mogu se plaćati kriptovalutama

– Javili su se brojni Virani, Privlačani i Vršani, kao i drugi stanovnici zadarske regije te obećali donirati potrepštine. Svima im zahvaljujem i pozivam sve Virane, Privlačane i Vršane da se što masovnije odazovu ovoj plemenitoj akciji. Zahvaljujem također našem župniku don Juri Zuboviću koji nam pomaže u organizaciji – ističe predsjednik virskog UDDK Goran Vicković za Virski list.

Nakon što završi prikupljanje donacija građana, dan kasnije predat će se osoblju Pučke kuhinje. Za 16. prosinca zakazana je posljednja ovogodišnja akcija darivanja krvi u zgradi Općine, od 15.30 do 19 sati.

Turističke brojke Do polovice studenog 45,3% više gostiju