Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Projekt cjelodnevne nastave

Za 10 škola ugovoreni radovi vrijedni 800.000 €

Ugovori za škole
Foto: Osječko-baranjska županija

Čak 13 osnovnih škola s područja Osječko-baranjske županije uključeno je u eksperimentalni program cjelodnevne škole. Među njima je deset škola kojima je osnivač Županija. Provođenje projekta je u punom jeku, a završavaju se i postupci javne nabave za vozila, radove i opremu. Obnašatelj dužnosti župana Mato Lukić uručio je ključeve vozila ravnateljima osnovnih škola Popovac, Ernestinovo, Budrovci, Drenje i Josipa Antuna Ćolnića iz Đakova. Isto tako, s izvođačima radova te ravnateljima svih deset škola potpisao je ugovore za radove čija je ukupna vrijednost 804.212,78 eura.

– Deset naših škola koje su uključene u ovaj eksperimentalni program dobit će mogućnost infrastrukturnih izmjena, nadogradnji i slično, kao i nabave dodatne opreme potrebne za uspješno provođenje projekta – kazao je Lukić. 

 

storyeditor/2024-03-15/Stambeni_1.jpg Jedan od najboljih županijskih projekata Uz subvencije kamata povoljnije do stanova i kuća storyeditor/2024-03-15/PXL_150324_111695717.jpg U županiji se povećava broj trgovačkih društva i obrta Sajmom obilježen prvi rođendan Gospodarskog centra OBŽ-a Automobili za škole EKSPERIMENTALNI PROGRAM Uručena vozila za pet škola uključenih u program cjelodnevne nastave