Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Javni poziv za organizacije civilnog društva

Za sufinanciranje projekata 300.000 kuna

Foto: Mihaela Feldi
Javni poziv je otvoren do 30. listopada, a svi zainteresirani detalje mogu pronaći na službenoj internetskoj stranici Grada Slatine

Gradonačelnik Denis Ostrošić raspisao je Javni poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva ugovorenih u okviru programa EU, nacionalnih i inozemnih fondova za 2020.

Potpisani ugovori od 266,5 milijuna kuna Aglomeracija Slatina – vodoopskrba za novih 1748, odvodnja za 4998 korisnika

Grad Slatina će temeljem ovog Javnog poziva sredstvima proračuna sufinancirati projekte koje je Europska komisija, nadležna provedbena agencija ili drugo ugovorno tijelo odobrilo, odnosno ugovorilo na temelju natječaja i programa čiji su nositelji organizacije civilnoga društva s pravnim statusom udruge, koja je registrirana i djeluje na području Grada Slatine, a čiji projekt se u cijelosti ili djelomično provodi na području Grada Slatine, te u kojima organizacije civilnoga društva s pravnim statusom udruge, koje su također registrirane i djeluju na području Grada Slatine, imaju ulogu partnera na projektu koji se u cijelosti ili djelomično provodi na području Grada Slatine.

Prijave za sufinanciranje mogu se podnijeti za projekte u sklopu kojih će se provoditi aktivnosti od interesa za opće dobro, a u konačnici će podići kvalitetu života građana grada Slatine. Broj projekata koji će se sufinancirati tijekom 2020. ovisi o broju podnesenih prijava i raspoloživim sredstvima, a ukupna planirana vrijednost ovogodišnjeg Javnog poziva iznosi 300.000 kuna.

Sjećanje na poginule hrvatske vitezove Ivicu Filkovića i Pericu Sabu U Kozicama počela gradnja spomenika u čast dvojici branitelja

Javni poziv je otvoren do 30. listopada, a svi zainteresirani detalje mogu pronaći na službenoj internetskoj stranici Grada Slatine.