Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Čazma

Zabava za djecu u rođendaonici Cvrčak

Foto: Grad Čazma
Igraonica se nalazi u prostorijama DVD-a Čazma, a otvorenje je popratio i gradonačelnik Grada Čazme Dinko Pirak

U Čazmi je vrata otvorila prva specijalizirana igraonica i rođendaonica "Cvrčak". Igraonicu je otvorila Čazmanka Dora Popilovski, i to uz pomoć mjera samozapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, dodjelom potpore male vrijednosti za samozapošljavanje iz projekta „Korak bliže zaposlenju“ te uz potporu Grada Čazme koji je za prvu godinu poslovanja osigurao korištenje prostora bez naknade i bez režijskih troškova.

ČAZMA Ruši se zgrada u centru, tu će biti Zelena tržnica

– Kako na tržištu nije bilo posla u mojoj struci, a ekonomist sam po zanimanju i nisam se baš pronašla u tom zanimanju, već više u radu s djecom, a kako ovakvih sadržaja fali u Čazmi, odlučila sam krenuti u ovaj posao – rekla je Dora Popilovski.

Igraonica će nuditi didaktičke igre za djecu, kreativne radionice, djeca neće biti prepuštena sama sebi, nego cijelo vrijeme imaju zanimacije i aktivnosti koje će se provoditi svaki dan, dok će rođendaonice biti većinom vikendom.

Igraonica se nalazi u prostorijama DVD-a Čazma, a otvorenje je popratio i gradonačelnik Grada Čazme Dinko Pirak.

Internet u Čazmi U Čazmi zaživio WiFi4EU Besplatan internet blizu Gradina, gradskog trga...

– Ova inicijativa mladih poduzetnika daje nam krila. U novim lijepim prostorijama koje smo obnovili u našem DVD-u našli su svoj smještaj. Uređujemo iz dana u dan nove prostore tako da za svakog mora biti mjesta. U svakom slučaju podrška mladima da se odlučuju za ovakve sadržaje – rekao je gradonačelnik Pirak.