Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska 19 pregleda
Uređenje tri škole

Zadarskoj županiji 640.000 kuna za ulaganja u školsku infrastrukturu

Zadarska županija potpisivanje ugovora
Foto: Zadarska županija
'Ovo je još jedan pokazatelj da naša županija brine za ravnomjeran razvoj svih krajeva', rekao je zamjenik župana Zadarske županije Šime Vicković

Zadarska županija dobila je 640.000 kuna za radove na uređenju triju škola – OŠ Juraj Dalmatinac u Pagu, OŠ Vladimir Nazor u Škabrnji te područnoj školi Slivnica u općini Posedarje. Zamjenik župana Šime Vicković istaknuo je potpisivanje ugovora s MRRFEU-om kao primjer izvrsne suradnje lokalne i nacionalne razine na dobrobit društva u cjelini.

"Ovo je još jedan pokazatelj da naša županija brine za ravnomjeran razvoj svih krajeva. Na ovaj program prijavljeni su projekti obnove i uređenja dviju škola u zaleđu te jedne na otoku Pagu. Zahvaljujem resornom ministarstvu što je prepoznalo važnost ulaganja u školske objekte i u ruralnim sredinama. Mi ćemo u sklopu proračunskih mogućnosti nastaviti ulagati u razvoj školskih objekata kako bi naša djeca imala optimalne uvjete za školovanje'', poručio je zamjenik župana Zadarske županije Šime Vicković, priopćili su iz Županije.