Izbornik
Naslovnica Županije Koprivničko-križevačka
Proširuje se kolnik

Započelo uređenje Ulice bana Jelačića

1/5
Foto: Grad Đurđevac
Grad Đurđevac nastavlja sufinancirati uređenje kolnih prilaza svim vlasnicima nekretnina koji sami financiraju asfaltiranje kolnih prilaza na javnoj površini, te će se oni osloboditi plaćanja komunalne naknade na određeno razdoblje

Grad Đurđevac u suradnji sa Županijskom upravom za ceste Koprivničko-križevačke županije krenuo je s provođenjem dogovorenih godišnjih aktivnosti na području grada, a jedna od njih je i cjelovito uređenje Ulice bana Jelačića u Đurđevcu.

Krenule pripreme za Dane zlevanke u Svetoj Ani Mještani se udružili i uredili okoliš oko vodenice

Radovi su već započeli, a trenutačno se rade iskopi i priprema za zamjenu posteljice kolnika te se postavljaju rubnjaci nakon čega će početi asfaltiranje kolnika i kolnih prilaza te uređenje zelenih površina. Radovi proširenja izvode se na lijevoj strani ulice od raskrižja s ulicom Donji Brvci do raskrižja s Bjelovarskom ulicom čime će se dobiti i biciklistička staza širine jedan metar.

Grad Đurđevac nastavlja sufinancirati uređenje kolnih prilaza svim vlasnicima nekretnina koji sami financiraju asfaltiranje kolnih prilaza na javnoj površini, te će se oni osloboditi plaćanja komunalne naknade na određeno razdoblje u visini cijene uređenja kolnog prilaza, a sukladno mjesečnoj obvezi.

Za vrijeme radova vlasnike nekretnina će obići djelatnici Grada Đurđevca kako bi se upisali svi zainteresirani za ovu mjeru. Prijave se zaprimaju i dalje, a zainteresirani se mogu javiti u Grad ili na broj tel: 811-052.

Zaštita polja od divljači Subvencije poljoprivrednicima za nabavu električnog pastira

Obavještavamo građane kako bi znali planirati svoja sredstva da će se s provođenjem ove mjere nastaviti i nadalje u svim ulicama gdje se planiraju radovi na uređenju ulice.