Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
POBJEDA U PRVOM KRUGU

Zlatko Babić na čelu Kutine i iduće 4 godine

Foto: Grad Kutina
Gradonačelniku Babiću potporu u radu pružat će nova dogradonačelnica Ivana Grdić, inače ravnateljica TZ-a Kutina

Gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić odnio je pobjedu u prvom krugu lokalnih izbora, s 4.672 glasa, tj. 56,60 %, te je i za Gradsko vijeće pobjedu odnijela lista „Svi zajedno za Kutinu“ s 3.913 glasova, tj. 49,10%.

Gotov je projekt vrijedan gotovo sedam i pol milijuna kuna Završena rekonstrukcija društvenog doma Banova Jaruga

Tako će koalicija HDZ-a, HSLS-a, HSU-a i HNS-a imati čak 11 od 19 vijećnika u Gradskom vijeću Grada Kutine. Gradonačelnik Kutine zahvalio je svojim sugrađanima.

– Dragi moji sugrađani, čast mi je što ste mi udijelili povjerenje i idemo zajedno u nove četiri godine! S velikom zahvalnošću obećavam da ću i u iduće četiri godine biti gradonačelnik svih građana. Nastavit ću putem kojim smo krenuli, realizirati predizborna obećanja te s vama svakodnevno komunicirati. Samo Svi zajedno za Kutinu možemo donijeti napredak i to smo dokazali pobjedom u prvom krugu! – poručio je nakon objavljenih rezultata gradonačelnik Zlatko Babić.

RADIONICA Naučite kako se ispire zlato i izrađuju košare

Gradonačelnik je zahvalio i članovima svoje stranke, HDZ-a, kao i koalicijskim partnerima s kojima će još 4 godine vladati gradom. Zamjenica gradonačelnika bit će Ivana Grdić, direktorica Turističke zajednice grada Kutine. Ona će se, kako je rekla, iznimno zalagati za projekte na Moslavačkoj gori, za to da geopark Moslavačka gora stekne status UNESCO-a, da se poboljša turistički sadržaj, ali i za napredak sportskog i kulturnog života u gradu.

Ivana Grdić zadržat će funkciju direktorice Turističke zajednice, ali kao volonterka.