Izbornik
Naslovnica Županije
Deficitarna zanimanja

Županija daje novih 26 stipendija

Stipendije u VPŽ-u
Foto: Kristijan Toplak

Nastavljajući dobru tradiciju, Virovitičko-podravska županija i ove će godine izdvojiti 67 eura mjesečno za učenike koji će upisati srednjoškolska deficitarna zanimanja za potrebe obrtništva. Naime, Županija je raspisala Javni natječaj za dodjelu stipendije Virovitičko-podravske županije za učenike koji se obrazuju za deficitarna zanimanja za potrebe obrtništva u školskoj 2023./2024. godini.

Ove će godine Županija izdvojiti sredstva za novih 26 stipendija za srednjoškolska deficitarna zanimanja za potrebe obrtništva. Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se isključivo online putem.

UGOVORE kojima Osječko-baranjska županija i Hrvatske vode omogućavaju realizaciju dva važna projekta potpisali su župan Ivan Anušić i generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković Poljoprivredne površine pod sustavom za navodnjavanje Nove investicije: dogradnja SN-a Gat i izgradnja mosta na Vuki u Laslovu Premijer Andrej Plenkovic sa suradnicima nazočio je završnoj konferenciji i svečanom otvaranju studentskog doma Palacin Smještaj i prehrana na istoj lokaciji Burić: Otvaranjem doma Šibenik je ojačao poziciju visokog učilišta ZA POTPORE Županija je ove godine izdvojila 27.000 eura, a potpisano je ukupno 45 ugovora, istaknuo je župan Ivan Celjak Pomoć za urare, krojače, dimnjačare... Županija dodijelila potpore za tradicijske i umjetničke obrte