Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
Siniši Matijeviću poklon od županije

Županija financira tečaj crtanja i slikanja finalistu Supertalenta

Foto: Karlovačka županija
Tečaj u BOLFEKi art & graphic design studiju, odvijat će se svake subote s početkom u 10 sati, a trajat će do kraja lipnja 2019. godine

U subotu, 19. siječnja, u BOLFEKi art &  graphic design studio u Haulikovoj 12 u Karlovcu započeo je tečaj crtanja i slikanja kojeg vodi akademski slikar Mladen Bolfek. Tečaj će pohađati Siniša Matijević, koji je svoj talent crtanja i slikanja uspješno pokazao na popularnom tv showu Nove TV, Supertalent, u kojem je nastupio u finalu, crtajući povezom pokrivenih očiju.

Tečaj talentiranom dječaku, Siniši Matijeviću, osigurala je Karlovačka županija, koja u potpunosti snosi troškove tečaja u visini od 900 kuna, kao i troškove prijevoza od mjesta Sinišinog prebivališta u Krnjaku do Karlovca.

Tečaj u BOLFEKi art & graphic design studiju, odvijat će se svake subote s početkom u 10 sati, a trajat će do kraja lipnja 2019. godine.

Karlovac Karlovačka županija Turisti je vole, u posjetu bilo njih više od 350.000 Cetin Grad Vrbovsko počeo sanaciju odlagališta otpada Cetin zatvoren još lani, otpad iz Vrbovca vozi se na Marišćinu