Izbornik
Naslovnica Županije
Velika pomoć

Županija nabavila kombi za prijevoz učenika, učitelja, ali i hrane u područne škole

Kombi za Pitomaču
Foto: Kristijan Toplak

Ključeve kombi vozila vrijednog 7,5 tisuća eura i nabavljenog sredstvima Virovitičko-podravske županije ravnatelju OŠ Petra Preradovića Pitomača Igoru Maresiću uručio je župan Igor Andrović. Kombi će služiti za prijevoz učenika, učitelja, ali i hrane u područne škole na ovom području.

– Znamo da je od ove godine uveden besplatni školski obrok za učenike svih škola. Virovitičko-podravska županija jedna je od rijetkih, ako ne i jedina, koja ima opremljene sve školske kuhinje – rekao je župan Andrović, dodavši kako je Županija uvijek na raspolaganju i na pomoći svim školama čiji je osnivač.

Ove godine je na vinkovačkom turniru sudjelovalo 9 momčadi koje su bile raspoređene u 3 skupine. U Vinkovcima su domaćini, osim seniorskog dijela turnira, pripremili i natjecanje Kids day Atraktivan turnir za klince i publiku u uličnoj košarci koja je postala i olimpijski sport PLOVILO je namijenjeno provedbi istraživanja i praćenja stanja značajnih, zaštićenih i ugroženih morskih vrsta i staništa Istraživanja i praćenje stanja značajnih, zaštićenih i ugroženih morskih vrsta i staništa 'Lastovsko otočje' bogatije je za istraživačko plovilo Tajan Boravak je organiziran u učeničkom domu novljanske srednje škole, dok će se nastava provoditi u inkubatoru PISMO uz osiguran 24-satni nadzor za polaznike i tri kuhana obroka Učenici će u sedam dana napraviti vlastitu videoigru Prvo tjelovježba, a onda stvaranje videoigara u ljetnom kampu za djecu