Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
ZAVOD ZA HITNU MEDICINU

Županija osigurala još dva vrijedna vozila

Foto: Brodsko-posavska županija
Vozila će dobiti i dodatnu opremu vrijednu 300 tisuća kuna

Svečana primopredaja još dva nova vozila Zavodu za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije izvršena je ispred Doma zdravlja u Slavonskom Brodu. Ukupna vrijednost obaju vozila je 1,150.000 kuna, a sredstva za njihovu nabavku u cijelosti su osigurana u proračunu Brodsko-posavske županije i Zavoda za hitnu medicinu.

U Slavonskom Brodu u rad pušten uređaj za brzo testiranje na koronavirus Nastavni zavod za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije Novi uređaj ubrzat će postupak testiranja na koronavirus i povećati kapacitet uzorkovanja

Ravnatelj zavoda Branko Godić pojasnio je kako će vozila biti dodatno opremljena s 300 tisuća kuna vrijednom opremom te da odgovaraju propisanim standardima.

Ovim pojačanjem voznog parka osigurava se kvalitetnija i bolja dostupnost hitne medicinske skrbi za građane Brodsko-posavske županije.

Treći krug potpisivanja ugovora s mikropoduzetnicima ŽUPANIJA POMAŽE PODUZETNICIMA Potpisana nova 33 ugovora o potporama

– Imajući na umu trenutačnu koronakrizu, moramo znati da su djelatnici Hitne pomoći posebno izloženi jer su vrlo često u prvom kontaktu s pacijentom. Zbog toga, sigurno je kako je ova oprema potrebna i nužna te vjerujem da će poslužiti svrsi – kazao je brodsko-posavski župan Danijel Marušić.