Izbornik
Naslovnica Županije Koprivničko-križevačka
Europski tjedan kretanja

Županija u sklopu projekta Amazon of Europe Bike Trail organizira biciklistički festival

Foto: Koprivničko-križevačka županija
Okupljanje sudionika biciklijade će biti u Koprivnici na Zrinskom trgu s početkom u 9,00 sati, nakon čega će se sudionici uputiti do jezera Gabajeva Greda

U sklopu ovogodišnjeg obilježavanja Europskog tjedna kretanja u Koprivničko-križevačkoj županiji će se 21. rujna organizirati Biciklistički festival koji je dio Međunarodnog biciklističkog festivala Europska Amazona, a koji se održava od kolovoza do listopada 2019. kroz jedanaest biciklističkih događaja u Austriji, Sloveniji, Mađarskoj, Hrvatskoj i Srbiji.

iz siska Šestero biciklista krenulo u Vatikan na put dugačak 1865 kilometara

Organizator Festivala je Koprivničko-križevačka županija ujedno i partner u europskom projektu Amazon of Europe Bike Trail, u suradnji s Old timer Klubom “Biciklin” Koprivnica i Biciklističkim klubom ROTOR Koprivnica. Okupljanje sudionika biciklijade će biti u Koprivnici na Zrinskom trgu s početkom u 9,00 sati, nakon čega će se sudionici uputiti do jezera Gabajeva Greda.

Dodatne informacije o datumima održavanja možete pronaći na službenom Facebook događaju, a za dodatna pitanja o Biciklističkom festivalu i prijave možete se obratiti organizatorima na e-mail europski.fondovi@kckzz.hr ili tel. 658-193 (Vladimir Šadek, Jelena Kralj).

Grad Pula lani je u razvoj prometne infrastrukture uložio više od 50 milijuna kuna Osigurali dodatnih 46 milijuna kn za komunalnu infrastrukturu

 Amazon of Europe Bike Trail je projekt sufinanciran sredstvima transnacionalnog programa Interreg Danube, koji kroz suradnju organizacija iz pet zemalja ima za cilj uspostaviti međunarodno prepoznat i održiv cikloturistički proizvod na području budućeg 5-državnog UNESCO rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav (TBR MDD). Više informacija o projektu možete pronaći na službenim stranicama, Facebooku (#AoEbiketrail) ili YouTube kanalu.