Izbornik
Naslovnica Županije
Javni poziv za prijave

Županija za svoje sportaše izdvojila gotovo milijun eura

Prijedlozi programa zaprimaju se do 11. prosinca 2023. godine
Foto: Zagrebačka županija

Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije objavila je Javni poziv za podnošenje prijava programa za uvrštenje u Program javnih potreba u sportu Zagrebačke županije u 2024. za što je u projekciji proračuna predviđeno 935.695 eura. Prijedlozi programa zaprimaju se do 11. prosinca 2023. godine.

Sredstva će se dodjeljivati za organizaciju međunarodnih, tradicionalnih i prigodnih priredbi, skrb o perspektivnim sportašima, školovanje kadrova za rad u sportu, međunarodna natjecanja, treninge i natjecanja sportaša, ali i funkcioniranje županijskog sustava sporta.

Pravo podnošenja programa imaju pravne osobe sa sjedištem, odnosno prebivalištem u Zagrebačkoj županiji, a koje na temelju Zakona o sportu mogu obavljati djelatnost sporta i članice su Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije. 

U južnom dijelu Čakovca, na Martanama istok, na lokaciji koju je osigurao Grad Čakovec, položen je kamen temeljac u nazočnosti predsjednika Vlade Andreja Plenkovića te ministra znanosti i obrazovanja Radovana Fuchsa Škola djeluje u prostorima sagrađenim prije više od pola stoljeća Svi su bili za gradnju edukacijsko-rehabilitacijskog centra Uklanjanje invazivnih biljaka Projekt Ružičaste zloćke Uklanjanje dviju invazivnih stranih vrsta biljaka Ukupna vrijednost projekta, koja se odnosi na radove i uslugu stručnog nadzora, iznosi preko 75 tisuća eura Općina Gunja nastavlja s uređivanjem općinske komunalne infrastrukture Načelnik: Ovo će biti sedma ulica koju ćemo završiti tijekom moga mandata