Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska
U SNAŽNOJ KONKURENCIJI

Županijskom TZ-u i STAR Digitalu nagrada

Foto: Šibensko-kninska županija
Kampanja “Take a Walk With Us” promovira prirodne ljepote

TZ Šibensko-kninske županije i agencija S.T.A.R. Digital osvojili su prestižnu nagradu European Excellence u kategoriji najbolje marketinške kampanje iz jugoistočne Europe, u snažnoj konkurenciji finalista EurobankBugarska/BBDO, ING Rumunjska/ Zenith, Telenor Bugarska/Intelday i Erste Bank Srbija.

VELIKI USPJEH U Šibeniku završeni kapitalni projekti: Otvoren Trokut i izgrađena podzemna garaža u središtu grada

– Izuzetna je čast da je upravo naša kampanja po procjeni zahtjevne ocjenjivačke komisije izabrana za najbolju marketinšku kampanju, i to u tako snažnoj konkurenciji. Ova izazovna godina zahtijevala je potpuno nove koncepte, na koje smo mi, izgleda, uspješno reagirali. U vremenima tzv. lockdowna morali smo suspendirati sve dotadašnje planove i kampanje, ali isto tako bili smo svjesni da ćemo morati odgovoriti tržištu pri prvoj, makar i najmanjoj najavi turizma – rekla je Željana Šikić, direktorica TZ-a Šibensko-kninske županije.

Održana online konferencija „Inovacijama do regionalnog razvoja“ Prvi u Hrvatskoj donijeli su plan upravljanja obalnim područjem

– Ovaj projekt i ova nagrada snažan su dokaz nužnosti sinergije i zajedničkog rada, jer udružujući se u idejama i energiji možemo napraviti uistinu puno, čime se posebno ponosim – kazao je župan Goran Pauk.

Kampanja „Take a Walk With Us” promovira prirodne i kulturne ljepote i destinacije konceptom šetnje u kojoj posjetitelj upoznaje sva njezina bogatstva preko videoformata.