Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Pokraj Podravske magistrale

Nova pješačko-biciklistička staza dužine 1800 metara

Podravska magistrala između Starigrada i Štaglinca
Foto: Robert Mihaljević

Uskoro će se graditi nova pješačko-biciklistička staza dužine gotovo dva kilometra koja će povezivati koprivnička prigradska naselja Starigrad i Štaglinec.

Stajat će oko pola milijuna eura, od čega 350.000 eura osigurava Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Staza je dužine oko 1,8 kilometara i širine 3 metra. Uz nju će biti posađeno i više od stotinu stabala.

Zbog toga je nužno za dvije katastarske čestice koje su dijelovi Ulice krči skinuti status javnog dobra i prenijeti u vlasništvo Grada kako bi se formirala jedinstvena građevinska čestica. U Gradskoj upravi tumače kako je riječ o zasebnoj pješačko-biciklističkoj stazi odvojenoj od državne ceste D2, odnosno Podravske magistrale.

Prema odluci koju potpisuje čelni čovjek Koprivnice studenti će dobiti stipendiju u obliku jednokratne novčane potpore u iznosu od 968 eura Nova odluka o dodatnom stipendiranju Stipendije od 968 eura za 12 studenata Sveučilišta Sjever Djeca uživala u Podravkinom zdravom doručku Onbilježen Europski tjedan mobilnosti Od prvih plodova 'Šume hrane' pripremali su se zdravi smoothieji PRIJEDLOG izmjena odluke je u javnoj raspravi na kojoj građani te zainteresirane institucije mogu dati svoje prijedloge i primjedbe, a konačnu odluku donosi Gradsko vijeće Izmjena odluke o socijalnoj zaštiti građana Za medicinski potpomognutu oplodnju parovima 4000 € godišnje