Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Velikani naive

Otvorena je izložba "Važno je zvati se IVAN"

izložba
Foto: Koprivnica

U Galeriji Koprivnica otvorena je nova izložba "Važno je zvati se IVAN: Generalić/Večenaj/Rabuzin/Lacković" iz Zbirke Vladimira Malogorskog.

Zahvaljujući "dobrom oku", društvenim vezama i osobnim aspiracijama, Vladimir Malogorski mnoge od autora zastupljene u kolekciji upoznao je osobno uspostavivši prisan i prijateljski odnos. Poznati varaždinski poduzetnik već šest desetljeća predano prikuplja kolekciju umjetnina moderne i naivne umjetnosti koja danas broji više od 1500 djela.

Skupna izložba velikana naivne umjetnosti – Generalića, Večenaja, Rabuzina i Lackovića – otvorena je do 22. listopada ove godine. Projekt je realiziran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Koprivničko-križevačke županije i Grada Koprivnice.

Centar kompetentnosti otvoren protekli tjedan unaprijedit će rad obrtničke škole i strukovnih obrazovanja iz podsektora elektrotehnike i računarstva NOVA ZGRADA OBRTNIČKE ŠKOLE Kroz ovaj projekt učenici će nakon škole početi s radom Pulska pedijatrica dr. Miljenka Crnčić-Orlić (desno) radila je u bolnici, a za Koprivnicu se odlučila zbog poticaja, ali i činjenice da je riječ o primarnoj zdravstvenoj zaštiti KOPRIVNICA Došla nova pedijatrica: pomogao poticaj od 13.300 eura Gradska knjižnica Koprivnica "Pismo iz Hogwartsa" Na radionici izrađivali vlastitu sovu pismonošu