Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
Prijateljstvo

Iz Vukovara stigla donacija od 10 tona jabuka

donacija jabuka
Foto: Dubrovačko-neretvanska županija

I ove godine u luku Gruž iz Vukovara je stigla donacija od deset tona jabuka, donacija Vukovarsko-srijemske županije, koju je Dubrovačko-neretvanska županija podijelila ukupno 80 udruga i ustanova.

– Već 14 godina doniramo mandarine našoj prijateljskoj Vukovarsko-srijemskoj županiji, a oni nama već šestu godinu jabuke. To je gesta prijateljstva, a ujedno i znak pažnje našim ustanovama i udrugama u ovo predblagdansko doba – rekao je dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić.

– Riječ je o lijepoj tradiciji, humanitarnoj i humanoj gesti. Zahvalni smo i na gostoprimstvu koje pokazuju iz godine u godinu – kazao je župan vukovarsko-srijemski Damir Dekanić. 

Vela Luka Izgradnja terminala Premještanjem iz Vela Luke povećati linijski promet Projekti koji će biti u fokusu su, naravno, završetak luke Ubli, luka Polačište, riva u Cavtatu, nova luka Perna, Prigradica, više komunalnih luka kao i ribarske luke dubrovačko-neretvanska županija Usvojen proračun za 2024. godinu od 136,7 milijuna eura Župan Dobroslavić pohvalio je rad svih vatrogasnih društava koja su dio Zajednice te zahvalio vatrogascima na njihovoj hrabrosti i požrtvovnosti VELIKA OBLJETNICA Dobroslavić: "Ponosni smo na naše vatrogasce!"