Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
za područje zagrebačke županije

Traži se 196 pomoćnika u nastavi i 1 stručni komunikacijski posrednik

Pomoćnici u nastavi
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Prijave se podnose Zagrebačkoj županiji do petka, 4. kolovoza 2023.

Upravni odjel za odgoj i obrazovanje Zagrebačke županije objavio je Javni poziv za prijavu kandidata za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi/stručnog komunikacijskog posrednika u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Zagrebačke županija za školsku godinu 2023./2023. Javnim pozivom traži se 196 pomoćnika u nastavi i 1 stručni komunikacijski posrednik koji će biti zaposleni u 39 osnovnih i srednjih škola, partnera na projektu Prsten potpore VI.

Zainteresirani kandidati, koji zadovoljavaju uvjete Javnog poziva (punoljetnost, završena najmanje četverogodišnja srednja škola i da se protiv njih ne vodi kazneni postupak), svoju prijavu s traženom dokumentacijom mogu dostaviti do petka, 4. kolovoza 2023. godine na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za odgoj i obrazovanje, Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb ili predati osobno u pisarnicu Zagrebačke županije na istoj adresi.

Izabrani kandidati sklopit će Ugovor o radu na određeno vrijeme sa školom u kojoj će zasnovati radni odnos, a planirani početak rada je 4. rujna 2023. godine.

Tekst Javnog poziva i obrazac prijave kandidata dostupni su ovdje, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj 01/6009-491.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani kandidate koji zadovoljavaju uvjete, imaju afinitet prema djeci s teškoćama u razvoju, otvoreni su i odgovorni da se prijave na Javni poziv.

Inače, projekt „Prsten potpore“ u Zagrebačkoj županiji provodi se devetu godinu zaredom i omogućava učenicima s teškoćama u razvoju da uz potporu pomoćnika u nastavi sudjeluju u svim odgojno-obrazovnim aktivnostima, kako u redovnoj nastavi tako i u izvannastavnim aktivnostima te se razvijaju u skladu sa svojim mogućnostima. 

ZAPREŠIĆ Odlučeno je: Zaprešić dobiva vlastitu osnovnu glazbenu školu NA SVEČANOJ sjednici dodijeljena su javna priznanja Zagrebačke županije i zahvalnice predsjednice Županijske skupštine i župana Zagrebačke županije Sjajni gospodarski pokazatelji Poduzetnici Zagrebačke županije lani su bili drugi po uspješnosti PRIZNANJE svima koji su prepoznali povijesnu priliku za stvaranje samostalne i neovisne Hrvatske odao je i ministar branitelja Tomo Medved Poginulo je više od 400 branitelja s područja Zagrebačke županije Emotivno sjećanje na prijatelje i suborce s ratišta