Izbornik
Naslovnica Gradovi Našice
Impresivan broj starih vozila

28. međunarodna oldtimer izložba na Uskrsni ponedjeljak

Našice
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

U centru Našica na Trgu dr. Franje Tuđmana tradicionalno je održana međunarodna oldtimer izložba na sunčani Uskrsni ponedjeljak koja je i ove godine okupila zaista impresivan broj starih vozila.

Glavni organizator ove manifestacije je Oldtimer klub Našice, a sudjelovali su Grad Našice, Turistička zajednica Grada Našice, Policija u zajednici PP Našice, Zajednica tehničke kulture Grada Našice, Gastronomska udruga Našice te Našičke mažoretkinje "Dora" kao i Zavičajni muzej Našice. Izložbu je otvorio gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba koji je ujedno i preuzeo Zahvalnicu za izniman doprinos Grada u promicanju rada kluba i tehničke kulture. 

uskrsna igraonica Pčelica, Leptir i Vila Uskrsna igraonica u Našicama okupila mnoštvo mališana storyeditor/2024-04-12/Mazoretkinje__1_.jpg Majice s obilježjima grada Našičkim mažoretkinjama "Dora" Mažoretkinje 28 godina promiču vrijednosti zajedništva, rada i discipline storyeditor/2024-04-12/Ulaganje_u_prigradska_naselja__6_.JPG Radovi na magistralnom cjevovodu praktički su gotovi na našičkom području Ulaganje u kvalitetu života, ali i prometnu sigurnost stanovnika