Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula
zbog pandemije

3. Backstage Live Pula Festival odgođen za proljeće 2021.

Foto: Grad Pula
Informacije o povratu ulaznica dostupne su na broju telefona 00385-52/212-677 ili e-mailu prodaja@ink.hr

Festival jazza 3. Backstage Live Pula 2020, koji se trebao održati od 17. ožujka do 8. srpnja u Istarskom narodnom kazalištu Pula, zbog pandemije koronavirusa odgađa se za proljeće 2021. godine, priopćili su organizatori. O novim datumima koncerata javnost će biti naknadno obaviještena.

Novim rotorima znatno je povećana kvaliteta prometovanja u gradu Završava se gradnja i petog rotora u Puli vrijednog 5,5 milijuna kuna

U sklopu ovogodišnjeg Festivala trebali su nastupiti vrhunski jazz glazbenici, Joshua Redman Quartet, grupa Forq, Flora Purim & Airto Moreira with Neto Band, te Antonio Sanchez Quartet. Informacije o povratu ulaznica dostupne su na broju telefona 00385-52/212-677 ili e-mailu prodaja@ink.hr.

U očekivanju novih koncerata, na društvenim mrežama festivala na poveznici facebook.com/zgjazzfestival/ objavljuju se izjave podrške od jazz izvođača koji su nastupili u Hrvatskoj.

Naziv grupe je Grad Pula COVID-19, a osnovana je s ciljem što točnijeg informiranja Građani Pule i okolice na Viberu mogu saznati aktualnosti o virusu

- Dragi ljubitelji glazbe, proći će brzo ove nedaće. Mi svakako nećemo odustati od dovođenja vrhunskih jazzerica i jazzera u Hrvatsku, na vaš i nas užitak. Vidimo se! - poručuje organizator Dražen Kokanović.