Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanec
Ivanec

Asfaltiran pješački spoj Nazorova – Šabanova, a uređeno je 13 novih parkirnih mjesta

Asfaltiranje u Ivancu
1/3
Foto: Grad Ivanec
Ovi radovi izvedeni su u sklopu ovogodišnjeg gradskog programa radova na modernizaciji nerazvrstanih cesta u koji se ove godine ulaže gotovo 3,4 milijuna kuna

Nakon opsežnih pripremnih radova, uređenja oborinske odvodnje i drugih pratećih radova, položen je asfalt na novi pješački spoj na potezu od Šabanove ulice do parkirališta stambenih zgrada u Nazorovoj ulici u Ivancu. Time je ovaj frekventan pravac sada adekvatno uređen kao kvalitetna pješačka cesta. 

Dječji tjedan u Ivancu 'Ljubav djeci prije svega' Mališani iz Ivanca brojnim aktivnostima obilježavaju Dječji tjedan

Uz oborinsku odvodnju uređenu između dvaju redova garaža, na ulazu iz Šabanove sagrađeno je i 13 novih parkirnih mjesta koja su uređena na način da su na njima postavljene travnate rešetke. Ovi radovi izvedeni su u sklopu ovogodišnjeg gradskog programa radova na modernizaciji nerazvrstanih cesta u koji se ove godine ulaže gotovo 3,4 milijuna kuna.

Grad Ivanec je izvođenje radova dodijelio PZC-u Varaždin.

U Muzeju planinarstva prva samostalna izložba studentice Tomislave Turčin MINISTARSTVO KULTURE Grad Ivanec dobio 300.000 kuna za nastavak radova na Muzeju planinarstva

S obzirom na to da se istovremeno izvode radovi na rekonstrukciji dijela Gajeve ulice u neposrednoj blizini, modernizirana cestovna i prateća infrastruktura (nova parkirališta, pojačana rasvjeta pješačkih prijelaza) uvelike će pridonijeti novom urbanom uređenju ovog centralnog gradskog kvarta, izvijestili su iz gradske uprave.