Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanec
Ivanec

Asfaltirane ceste i odvojci u Ivancu, Lukavcu, Gačicama, Margečanu...

1/7
Foto: Grad Ivanec
Posao na modernizaciji cesta Grad Ivanec je, temeljem provedenog javnog natječaja, dodijelio PZC-u Varaždin

Na širem području grada Ivanca i dalje se nastavljaju radovi na asfaltiranju nerazvrstanih cesta, ulica i odvojaka iz gradskog Programa modernizacije za 2019. godinu.

ULAGANJE HRVATSKIH CESTA Dva kružna toka, rekonstrukcija državne ceste...

Nakon što je modernizirano više odvojaka na području mjesnih odbora Horvatsko, Jerovec Gornji, Prigorec i Gačice, tijekom proteklih dana asfalt je položen na još niz cestovnih dionica.

Asfaltirana je i Radićeva ulica u Margečanu, dok je mještane Lukavca razveselilo asfaltiranje ceste pokraj društvenog doma, pri čemu je asfalt položen i na površini ispred doma, koje je glavno društveno okupljalište Lukavčana.

Također, asfaltirana je i cesta iznad autobusnog stajališta u Lukavcu.

Nadalje, asfalt je položen i na odvojak prema zaselku Severin u MO-u Radovan, zatim na odvojak Lončari u MO-u Stažnjevec te u Ivanečkom Vrhovcu (kod Poje, gdje je Grad preklani sanirao oborinsku odvodnju).

U sklopu istog programa asfaltiran je i pješački spoj Nazorova – Šabanova i uređeno 13 novih parkirnih mjesta na ulasku iz Šabanove ulice.

USUSRET SKOROJ ZABRANI PARKIRANJA NA TRGU Radovi na novom parkiralištu vrijedni više od pola milijuna kuna

Radovi slijede i na području Cerja Tužnog, Ribić Brega i drugdje, a time realizacija ovogodišnjeg programa modernizacije ulazi u završnu fazu.

Ove godine na širem gradskom području modernizira se više od 5 kilometara cesta, a ugovorena vrijednost radova je 3,36 milijuna kuna.

Sve radove financira Grad Ivanec, a svotom od 391.000 kuna podupire ih Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja.

Posao na modernizaciji cesta Grad Ivanec je, temeljem provedenog javnog natječaja, dodijelio PZC-u Varaždin.