Izbornik
Naslovnica Gradovi Sveta Nedelja
upisi na fakultet

Besplatne ePripreme za polaganje državne mature

Državna matura
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Aplikacija je jednostavna za korištenje, a sadrži pitanja u obliku kvizova za sve predmete

Grad Sveta Nedelja, u suradnji s grupacijom Educirajme.com, svim zainteresiranim maturantima s područja grada Svete Nedelje osigurao je besplatno korištenje web-aplikacije ePripreme za državnu maturu, a sve s ciljem kontinuirane i pravovremene pripreme za uspješno polaganje državne mature i upisa na željeni fakultet.

ePripreme omogućuju maturantima da se u bilo kojem trenutku, na bilo kojem mjestu ili uređaju (mobitel, tablet, računalo) povežu na aplikaciju kojom dobivaju pristup: stvarnim ispitima iz prijašnjih godina, svim predmetima i svim razinama (obvezni i izborni), interaktivnoj osobnoj statistici i neograničeno korištenje. Među ključnim su karakteristikama aplikacije ePripreme primjerice to što sadrži sve predmete više i niže razine, na ljetnom i jesenskom roku, lako se koristi jer su ispiti u obliku kvizova, omogućuje natjecanje, odnosno uspoređivanje rezultata s drugim maturantima koji koriste aplikaciju, a dostupan je i ispis rezultata, odnosno postotka svih rješenih ispita.

Svi zainteresirani maturanti mogu ispuniti obrazac koji je objavljen na službenoj web-stranici Grada Svete Nedelje pod nazivom “ePripreme za maturante”. Prijava se može obaviti putem e-mail adrese info@grad-svetanedelja.hr ili osobnom dostavom na Urudžbeni zapisnik (soba br. 9, I kat) ili poštom na adresu Grad Sveta Nedelja, Trg Ante Starčevića 5, 10431 Sveta Nedjelja do ponedjeljka 3. travnja.

SVETA NEDELJA DVD Rakitje dobit će novo navalno vatrogasno vozilo Svake subote za učenike od 5. do 8. razreda Radionice STEM Akademije izazvale velik interes školaraca SVETA NEDELJA Za obnovu dvorca Kerestinec dodijeljen 3,41 milijun eura