Izbornik
Naslovnica Gradovi Samobor
U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem i srednjim školama

Besplatne pripreme za maturu iz fizike i matematike

Pripreme za maturu iz fizike te A i B razinu matematike provodit će se uživo u učionicama srednjih škola
Foto: Grad Samobor

Grad Samobor osigurao je za sve zainteresirane maturante iz Samobora besplatne pripreme za državnu maturu iz matematike, razina A i B te fizike. Pripreme za državnu maturu, ukupno 60 sati, provodit će se uživo u učionicama srednjih samoborskih škola od 13. siječnja 2024., a predavači su iskusni nastavnici koji znaju sve o državnoj maturi. Svi zainteresirani maturanti koji pohađaju srednje škole u Samoboru, odnosno Gimnaziju Antuna Gustava Matoša, Ekonomsku, trgovačku i ugostiteljsku školu i Srednju strukovnu školu Samobor svoje sudjelovanje na besplatnim pripremama za državnu maturu trebaju prijaviti u školi ispitnom koordinatoru, a svi ostali maturanti iz Samobora koji srednju školu pohađaju u Zagrebu ili drugom gradu trebaju poslati e-mail Pučkom otvorenom učilištu Samobor na adresu pou.obrazovanje@samobor.hr do 10. siječnja.

Prilikom prijave maturanti trebaju navesti svoje osobne podatke, ime prezime, e-mail adresu, broj mobitela, naziv škole koju pohađaju te predmet iz kojeg žele besplatne pripreme, matematike ili fizike.

Nakon što završe prijave zainteresiranih maturanata, formirat će se grupe te će svi koji će sudjelovati na besplatnim pripremama biti obaviješteni o točnim terminima i mjestu održavanja. Grad Samobor besplatne pripreme za maturante osigurava u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Samobor i srednjim školama u Samoboru. Dodatne informacije o besplatnim pripremama možete potražiti na službenim stranicama Grada.

Među 22 zemlje čije jaslice čine postav izložbe našla se i Hrvatska, a "samoborske" jaslice čini dvadesetak ručno izrađenih likova Izloženo više od 120 jaslica Na izložbi u Vatikanu i "samoborske" jaslice autorice Lidije Momić DODATNIH 1500 KVADRATA Rekonstruirani i dograđeni dječji vrtić "Izvor" moći će primiti još 100 mališana u šest novih grupa U planu je i gradnja trećeg objekta dječjeg vrtića u naselju Perivoj Vrtić "Izvor" dobiva šest novih grupa, a novi objekt gradi se i u Molvicama Samobor Povećava se osobni dohodak Smanjuju se niža i viša stopa poreza na dohodak