Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanec
Ivanec

Besplatni crtići i druženje djece sa svetim Nikolom

Kino u Ivancu
Foto: Grad Ivanec
Projekcije su besplatne za djecu do 15 godina, a odrasli plaćaju kartu po cijeni od 15 kuna. Napominjemo da se na blagajni može preuzeti do 5 besplatnih karata. Karte za predstave možete u Kinu preuzeti od petka do nedjelje, 2. prosinca

U povodu Nikolinja, Grad Ivanec svim mališanima i djeci sa svoga administrativnog područja poklanja pet kino predstava. Za djecu je ulaz slobodan.

U četvrtak, 6. prosinca, na samo Nikolinje, klinci će u Kinodvorani Ivanec moći uživati u crtiću Ledeno doba: Veliki udar, i to u dva termina, u 16.30 i u 18.30 sati. Crtić traje sat i pol. Između dviju predstava (od 18 do 18.30 sati) dječici će ispred Kinodvorane u posjet doći sv. Nikola te ih počastiti bombonima. Druženje i fotografiranje sa sv. Nikolom trajat će do 18.30, odnosno do početka druge predstave.

Ivanec umirovljenici Ivanec Grad organizira božićno darivanje za 920 najstarijih građana

Nadalje, u petak, 7. prosinca, na rasporedu je crtić Tajni život mačaka, koji će se također održati u dva termina, u 16.30 i u 18.30 sati. Svi oni koji iz nekog razloga ne budu stigli na ove predstave, mogu Ledeno doba: Veliki udar pogledati još u subotu, 8. prosinca, u 16 sati.

Projekcije su besplatne za djecu do 15 godina, a odrasli plaćaju kartu po cijeni od 15 kuna. Napominjemo da se na blagajni može preuzeti do 5 besplatnih karata. Karte za predstave možete u Kinu preuzeti od petka, 30. studenog do nedjelje, 2. prosinca, u vremenu između 17 i 21 sati.

tjedan cjeloživotnog učenja Od GDPR-a do sastavljanja robota u srednjoj školi Ivanec Piramida na Ivančici stoljetni je simbol planine, ali i grada Ivanca HPD Ivančica završili svoj prvi EU projekt 'Obnova piramide na Ivančici'