Izbornik
Naslovnica Gradovi Vukovar
POSJET BIZOVAČKIM TOPLICAMA

Besplatni jednodnevni izleti za vukovarske umirovljenike

Foto: Grad Vukovar
Izleti za umirovljenike organizirani su svakoga utorka tijekom ljeta

Raznim projektima Grad Vukovar svojim umirovljenicima nastoji posvetiti posebnu pažnju, pa uz najnoviju mjeru “Grad koji brine”, božićnice, besplatni javni prijevoz te razna financiranja udruga, šestu godinu zaredom nastavlja i praksu organiziranja jednodnevnih izleta u Bizovačke toplice tijekom ljetnih mjeseci. Kako ta tradicija uključuje i druženje gradonačelnika s umirovljenicima, gradonačelnik Ivan Penava sa suradnicima posjetio je u Bizovačkim toplicama vukovarske umirovljenike.

SUSRET SA ŽUPANOM DAMIROM DEKANIĆEM Olimpijac Damir Martin posjetio rodni Vukovar

– Ovo je šesta godina kako se provodi projekt jednodnevnih izleta u Bizovačke toplice za vukovarske umirovljenike, a vedra lica koja ovdje susrećemo najbolje govore u prilog svrsi projekta, a to je činjenica da nam je zadovoljstvo naših sugrađana na prvom mjestu. U ovom neposrednim kontaktu s umirovljenicima dobili smo potvrdu kvalitete ovog projekta, a zajedničkom suradnjom na njemu ćemo nastaviti raditi i u budućnosti – rekao je Penava dodajući kako projekt iz godine u godine bilježi veliki interes.

Predsjednik Hrvatske udruge umirovljenika i invalida rada grada Vukovara Andrija Biro zahvalio je gradskim vlastima na ovome projektu rekavši kako on iznimno puno znači umirovljenicima.

Turističke priče zbog kojih treba posjetiti Vukovarsko-srijemsku županiju Porast noćenja stranih turista, najviše ih dolazi iz Poljske, Italije...

– Grad Vukovar nam je tijekom ovih ljetnih mjeseci omogućio svaki utorak uživanje u ljetnim danima te iz godine u godinu ovakvu dobru praksu širimo među našom populacijom – rekao je Biro.

Izleti za umirovljenike organizirani su svakoga utorka tijekom ljeta.