Izbornik
Naslovnica Gradovi Crikvenica
Cvjetno – slatki dani

Čokolada i cvijeće uvod u jesen

Cvjetno – slatki dani traju od 13. do 16. rujna
1/6
Foto: Grad Crikvenica
Manifestacija u Crikvenici traje od 13. do 16. rujna a najzanimljivije će biti u subotu. Sva četiri dana pojedini hoteli i ugostiteljski objekti u Crikvenici, Dramlju, Jadranovu i Selcu imat će bogatu ponudu kolača, sladoleda i ostalih slastica

Kalendarski jesen još nije stigla, a pokoji pljusak nam samo razbije monotoniju. Na Rivijeri Crikvenici nikada nije dosadno, zabava ne prestaje ni u rujnu. Od 13. do 16. rujna nam slijede šesti po redu "Cvjetno – slatki dani".

Prekrasne boje cvijeća, primamljivi mirisi u zraku, fine slastice – najkraći je opis onoga što vas očekuje u Crikvenici.

Crikvenica Crikvenica Zabava na kopnu i moru na 52. Ribarskom tjednu

Većina programa će se održavati na Trgu Stjepana Radića, na kojemu će svaki dan od četvrtka do nedjelje, i to od 8 do 19 sati, biti Sajam cvijeća. Na vama je samo da prošećete kroz šarenilo i uživate. U petak, 14. rujna, u Gradskoj vijećnici će se održati predavanje na temu „Uređenje okućnica privatnih iznajmljivača“ od 18 do 19:30 sati. Svi ste dobrodošli!

Najzanimljivije će biti u subotu, 15. rujna, kada vas već od 9 do 13 sati na glavnom trgu očekuje prodajna izložba kolača, sladoleda i ostalih slastica. U 9 sati započinje i radionica izrade autohtonih slastica, a glazbeni sastav „Baruffa“ će vas zabavljati od 9:30 sati.
Kako naši najmlađi ne bi bili zakinuti, od 10 sati će moći uživati u dječjoj predstavi, nakon koje će biti nagrađeni balonima. Potom slijedi zabavni program uz ranije spomenuti glazbeni sastav.

Sva četiri dana trajanja manifestacije pojedini hoteli i ugostiteljski objekti u Crikvenici, Dramlju, Jadranovu i Selcu imat će bogatu ponudu kolača, sladoleda i ostalih slastica, čiji će glavni sastojak biti čokolada ili osvježavajuće voće. Ostale sastojke otkrijte sami.

Posjetite Crikvenicu i probudite svoja osjetila u cvjetno-slatkoj kombinaciji. Ima li ljepšega uvoda u nadolazeću jesen?

sajam Sajam Bogata slavonska tradicija u Crikvenici Dan Grada Crikvenice Crikvenica Za srebrni pir u ponoć muzički vatromet