Izbornik
Naslovnica Gradovi Šibenik
PRIJEVOZ DO OMILJENIH GRADSKIH KUPALIŠTA

Do Martinske i Jadrije gradskom brodskom linijom

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Pristupačne cijene karata i brodska vožnja uz najljepši pogled na Šibenik i Kanal sv. Ante samo su neke od prednosti brodskog prijevoza

I ovog ljeta Šibenčani i njihovi gosti će do Martinske i Jadrije moći brodovima gradske brodske linije. Do omiljenih gradskih kupališta putnike će prevoziti brodovi Avalon i Plima od 15. lipnja do 15. rujna, a utvrđen je i vozni red za sezonu 2021.

Prošla je godina otkako je Poljana ‘vraćena Šibenčanima’ Kroz garažu Podzemnog logističkog centra prošlo oko 250.000 vozila

– Upravo su zadovoljstvo i pozitivne reakcije građana, ali i rasterećenje cestovnog prometa glavni razlozi zbog kojih smo i ove godine uspostavili brodsku liniju koja se pokazala i kao dobra nadopuna ponudi grada Šibenika.

Na ovaj način nastavlja se promicanje multimodalnosti putnika na području grada povezujući različite interesne točke u Šibenskom zaljevu i predstavljajući brodski prijevoz kao učinkovitu dopunu drugim oblicima prijevoza u gradu – poručio je Petar Mišura, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj.

VRIJEDNOST INVESTICIJE 1,85 MILIJUNA KUNA Modernizacija javne rasvjete na šibenskoj rivi

Izbjegavanje gužvi na cestama, pristupačne cijene karata i brodska vožnja uz najljepši pogled na Šibenik i Kanal sv. Ante samo su neke od prednosti brodskog prijevoza. Sudeći prema reakcijama građana proteklih godina, gradske brodske linije postaju neizostavni dio ljetne ponude grada Šibenika.

Kao i prošle godine, na kupanje na Martinsku možete brodom Avalon, a do Jadrije brodom Plima.  Cijena karte u jednom smjeru na liniji Mandalina – Šibenik – Martinska iznosi 7 kuna, povratna košta 10 kuna, a moguće je i kupiti mjesečnu kartu po cijeni od 200 kuna za kružnu brodsku liniju Mandalina – Šibenik – Martinska.