Izbornik
Naslovnica Gradovi
Zbog Bilogora Traila u rujnu Fun Run Bjelovar pomaknut na lipanj

Gotovo 500 trkača na utrci od pet i deset kilometara te štafeti

Nakon utrke sve sudionike dočekala je dobra zabava u središnjem gradskom parku uz DJ-a Vedrana Cara
1/7
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Natjecatelje je dočekao bogat startni paket koji je sadržavao majicu, medalju na kraju utrke, ruksak s vezicama, bočicu vode, energetski i proteinski napitak, magnezij, startni broj, keksi i obrok nakon utrke

Bjelovar je nakon dvije godine ponovno postao mjesto okupljanja trkača iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva. Naime, vratio se Fun Run Bjelovar i to u organizaciji Atletskog kluba Bjelovar, Grada Bjelovara i Udruge GO2. Utrka se odvijala na pet kilometara, deset kilometara i štafeta četiri puta po dva i pol kilometra.

Start je bio ispred Gradskog muzeja jučer, u subotu, u 19 sati, a sudjelovalo je gotovo 500 trkača. Natjecatelje je dočekao bogat startni paket koji je sadržavao majicu, medalju na kraju utrke, ruksak s vezicama, bočicu vode, energetski i proteinski napitak, magnezij, startni broj, keksi i obrok nakon utrke. Utrku je podržala i bjelovarska Glazbena škola koja je na nekoliko punktova prigodnim notama i zvucima bubnjeva bodrila trkače.

Nakon utrke sve sudionike dočekala je dobra zabava u središnjem gradskom parku uz DJ-a Vedrana Cara. Bio je to peti Fun Run Bjelovar, a među zaslužnijima za njegovu organizaciju je Nikola Kovaček, predsjednik Atletskog kluba Bjelovar koji je zahvalio Gradu na lijepoj suradnji i podršci.

– Dosad smo imali u rujnu Fun Run Bjelovar, sada imamo u lipnju. Došlo je do male promjene iz razloga što organiziramo Bilogora Trail u rujnu, a taj nam je trail ušao u Ligu Hrvatske, jedna je od sedam utrka na razini Hrvatske koja se boduje i onda smo prilagodili tome da ona bude u rujnu, a ova u lipnju. Svakako smo zahvalni Gradu što podržava sportske manifestacije ovakve vrste i nadam se da će se dobra praksa nastaviti – kazao je Kovaček. 

U novim zgradama i s novom opremom medicinsko će osoblje, koje je dobilo priznanje Medicina od Medicinskog fakulteta, što znači da je najbolje u Hrvatskoj, moći pružati još kvalitetnije zdravstvene usluge Najmodernija oprema za zdravstvene ustanove "Ovoliku količinu opreme nisam nikad vidjela iako jako dugo radim u zdravstvu" NA VINSKOJ CESTI u Zmajevcu posjetitelje će dočekati otvoreni podrumi, degustacije i gastrosadržaji te večernji program Manifestacija za sve gurmane, vinoljupce i lokalpatriote “Vinatlon 2023” za sve gurmane, vinoljupce i zaljubljenike u Baranju ’Zeleni’ projekti počeli su u povodu rođendana Komunalca kad se sadilo diljem Koprivnice Nastavljena akcija ozelenjavanja grada Stabla zlatne gledičije posađena u dvorištu nove Osnovne škole Podolice