Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula
Pula

Grad dobio novo vježbalište na otvorenom

Novo vježbalište u Puli
1/2
Foto: Grad Pula
Street workout park postavljen je unutar zelene površine kojoj je pristup moguć i stubištem iz Kolodvorske ulice

Na zahtjev Mjesnog odbora Arena, u Tršćanskoj ulici uređena je zona fitnessa na otvorenom postavljanjem "street workout park" sprava proizvođača Vojtek oprema d.o.o. iz Belog Manastira kakva je postavljena prošle godine u Držićevoj ulici u blizini OŠ Centar. Street workout park postavljen je unutar zelene površine kojoj je pristup moguć i stubištem iz Kolodvorske ulice.

Realizacija je izvedena iz programa malih komunalnih akcija čime je zainteresiranim mještanima tog mjesnog odbora kao i veslačima Veslačkog kluba "Istra" Pula  osiguran kvalitetan prostor za vježbanje i rekreaciju te provođenje slobodnog vremena na otvorenome. Vrijednost investicije iznosi oko 55.000,00 kuna bez PDV-a.

Energetska obnova zgrada u Puli Pula 'Doktorska zgrada' uskoro u novom ruhu

Grad Pula sustavno radi na oplemenjivanju fitness i sportskih sadržaja na području grada u prilog čemu se mogu navesti i dvije značajne investicije koje su se realizirale ove godine.

Riječ je o novom multifunkcionalnom sportskom igralištu kod Prilaza Monte Cappelletta na Vidikovcu na površini od 2000 metra kvadratnih te multifunkcionalno sportskom igralištu na području Pragrandea na površini od 1500 metara kvadratnih. Samo za navedene sportske zone uloženo je tri milijuna kuna. Kontinuirano se osluškuju potrebe građana kako bi se kvalitetno planirale aktivnosti i realizirali sadržaji koji će zadovoljiti sportsko-rekreacijske afinitete korisnika.

Izložba u Puli Raznolikost je bitna Sharky i Dinko znaju sve odgovore