Izbornik
Naslovnica Gradovi Osijek
Osvojili Hrvatski odbojkaški kup

Grad za uspjeh nagradio MOK Mursa-Osijek s 5000 eura

Foto: Osijek
Čestitavši momčadi i stručnom stožeru na rezultatu, gradonačelnik Radić zahvalio im je što pronose ime grada Osijeka te poželio još sportskih uspjeha i trofeja.

Osječki gradonačelnik Ivan Radić primio je u petak seniorsku momčad odbojkaškog kluba Mursa-Osijek u povodu osvajanja Hrvatskog odbojkaškog kupa Vinka Dobrića te im uručio novčanu nagradu od 5000 eura.

Čestitavši momčadi i stručnom stožeru na rezultatu, gradonačelnik Radić zahvalio im je što pronose ime grada Osijeka te poželio još sportskih uspjeha i trofeja.

– Ulažemo velik novac u sport. Podržavamo i odbojkaški klub, ove godine s oko 150.000 eura. Mursi je to treći trofej u tome natjecanju, a ima priliku postati i prvak Hrvatske, čemu se iskreno nadamo. Čestitam momčadi na borbenosti i uspjesima – kazao je gradonačelnik Radić.

Zlatko Kraljević, predsjednik kluba, zahvalio je gradonačelniku na prepoznavanju uspjeha, ocijenivši novčani dar kao dodatni poticaj za osvajanje dvostruke krune.

- Ne možemo obećati, ali ćemo se potruditi da donesemo dvostruku krunu u Osijek. Imamo dobre šanse da se borimo za naslov prvaka Hrvatske, tako da ćemo pokušati napraviti iskorak - rekao je Kraljević.

Trener Mario Teppert poručio je, pak, da su osvajanjem Kupa ispunili dio plana te da se nastavljaju dalje pripremati za osvajanje prvenstva.

Kapetan momčadi Davor Bogdanović zahvalio je i navijačima koji su u Zagrebu stvorili ugođaj domaćeg terena, dodajući da im je bio užitak igrati. Poručio je da u idućim utakmicama žele zadržati prvo mjesto i izrazio nadu da će osvojiti prvenstvo. 

OSIJEK U Osijeku počeli radovi za opće dobro bez naknade OSIJEK Za uskrsnice i božićnice umirovljenicima 400.000 eura Ivan Radić PROJEKTI U OSIJEKU Važno je osigurati modele priuštivog stanovanja, osobito za mlade