Izbornik
Naslovnica Gradovi Našice
SLAVLJE U NAŠICAMA

Gradonačelnik Kašuba čestitao 100. rođendan gospodinu Filipu Tutiću

proslava rođendana
1/6
Foto: Našice

Danas je gradonačelnik Krešimir Kašuba, na poziv obitelji, posjetio gospodina Filipa Tutića, predao mu prigodan poklon i čestitao 100. rođendan. Uz dobro zdravlje poželio mu je da nastavi uživati u životu sa svojom obitelji, prijateljima i susjedima.

– Jedna je ovo od najljepših dužnosti, ali i časti, čestitati našem sugrađaninu 100. rođendan. U ime Grada mogu mu samo poželjeti da lijepo provodi svoje vrijeme, te da Grad sa svojom uslugom stoji na raspolaganju svim građanima, a posebno onima u koji su u potrebi. – rekao je gradonačelnik i zahvalio se obitelji na pozivu.

Skromnu proslavu za djeda Filipa organizirali su sin Josip, snaha Ana i susjedi koji su ovom prilikom i zapjevali. Sin Josip prisjetio se svog djetinjstva, obitelji koja je nažalost preminula, majke i brata te rekao kako su bili jedna društvena obitelj, vesela i puna ljubavi. Dodao je da danas kada on živi daleko od oca, u Zagrebu, o njemu s posebnom ljubavlju brinu susjedi koje je on dok su bili mali čuvao, jer su im roditelji radili, svi su bili kao obitelj, a tako je i danas.

Djed Filip rekao je da sebi, ali prvenstveno svima koji ga okružuju, želi samo zdravlja, sreće i da dugo požive. On se dobro osjeća za svojih 100 godina, a tajna dugovječnosti ljubav je prema svima. U svom životu kao najljepši perios istaknuo je rad u Radio Našicama, bilo je kaže opušteno i uistinu je tamo volio raditi. I mirovinu je dočekao u Grögerovoj vili, pa je njegova želja da za 101. rođendan obiđe novoobnovljene prostore.

storyeditor/2024-04-12/Ulaganje_u_prigradska_naselja__6_.JPG Radovi na magistralnom cjevovodu praktički su gotovi na našičkom području Ulaganje u kvalitetu života, ali i prometnu sigurnost stanovnika storyeditor/2024-04-04/stupnikk.jpg Uz umirovljenike, udruga iz općine Stupnik ima i pridružene članove koji još uvijek rade "Ako smo u mirovini, ne moramo mirovati. Mi putujemo, plešemo..." posjet premijera Plenkovića i suradnika Našice Premijer Plenković sa suradnicima obišao obnovljeni dvorac Pejačević