Izbornik
Naslovnica Gradovi Dubrovnik
Grad Dubrovnik

HT će ukloniti antenski sustav na Koločepu

Foto: Ivica Galović/PIXSELL/Ilustracija
Kako ističu iz dubrovačke gradske uprave, HT ih je izvijestio da poduzima aktivnosti u vezi s premještanjem antenskog prihvata sa zgrade" te da će ga premjestiti na drugu primjerenu lokaciju u najkraćemu mogućem roku"

Hrvatski telekom d.d. (HT) uklonit će antenski sustav koji je na zgradu ureda Hrvatske pošte u središtu Donjeg Čela na otoku Koločepu, u blizini Dubrovnika, postavljen bez suglasnosti Grada Dubrovnika.

Radovi gotovi do Uskrsa Izmjena cjevovoda suvremenom metodom

Kako ističu iz dubrovačke gradske uprave, HT ih je izvijestio da poduzima aktivnosti u vezi s premještanjem antenskog prihvata sa zgrade" te da će ga premjestiti na drugu primjerenu lokaciju u najkraćemu mogućem roku".

Iz Grada Dubrovnika podsjećaju da su još 11. veljače reagirali zatraživši da se antenski prihvat ukloni budući da kao vlasnik prostora nisu odobrili njegovo postavljanje, niti je od njih za to tražena suglasnost.

„Njegovo postavljanje izazvalo je negodovanje mještana", koji su, ističu iz dubrovačke gradske uprave, izrazili bojazan da im je takvim HT-ovim postupanjem ugroženo zdravlje.

nema više prepreka za uporabnu dozvolu Ishođena dokumentacija za Ilijinu glavicu

Napominju da sustav više ne emitira signal te da je izvanredna situacija s epidemijom koronavirusa privremeno usporila postupak njegova uklanjanja.