Izbornik
Naslovnica Gradovi Dubrovnik
nema više prepreka za uporabnu dozvolu

Ishođena dokumentacija za Ilijinu glavicu

1/5
Foto: Grad Dubrovnik
Ishođenjem uporabne dozvole konačno će se steći uvjeti za korištenje lifta čime će se omogućiti sigurniji prolazak raskrižjem majkama s dječjim kolicima, osobama s invaliditetom i svim sugrađanima smanjene pokretljivosti

Radovi na rekonstrukciji raskrižja Ilijina glavica, započeti 2012.godine, izvodili su se bez dozvole za gradnju te je poznato da do današnjeg dana lift u pothodniku nije u funkciji, i to zbog činjenice da zbog nedostatka dokumentacije uporabna dozvola nije niti mogla biti ishođena.

Radovi gotovi do Uskrsa Izmjena cjevovoda suvremenom metodom

Ova gradska uprava odlučila se prihvatiti rješavanja i te problematike te su otklonjene sve zapreke u ishođenju dokumentacije, priopćili su iz Grada Dubrovnika. Nakon osam godina izdane su potvrde glavnog projekta za rekonstrukciju Ulice Pera Bakića, križanja Ilijina glavica, dijela Ulice Vladimira Nazora i dijela Zagrebačke ulice obuhvata u kojem je i pothodnik s liftom na Ilijinoj glavici.

Ovim su se stekli uvjeti za podnošenje zahtjeva za uporabnu dozvolu za pothodnik s liftom čime bi se konačno omogućilo i njegovo puštanje u uporabu i to u vrlo skorom razdoblju.

Dubrovnik Zabrana građevinskih radova na otocima

Ishođenjem uporabne dozvole konačno će se steći uvjeti za korištenje lifta čime će se omogućiti sigurniji prolazak raskrižjem majkama s dječjim kolicima, osobama s invaliditetom i svim sugrađanima smanjene pokretljivosti.