Izbornik
Naslovnica Gradovi Metković
metković

IX. tradicionalna Likovna kolonija 'Tomislav Zubčić Zupa'

1/5
Foto: Grad Metković
Sve slike se mogu pogledati u Udruzi Prijatelj, a pritom učiniti i dobro djelo podržavajući rad i djelatnost Zaklade kupnjom slika koje su umjetnici donirali

Pod pokroviteljstvom Grada Metkovića održana je IX. humanitarna Likovna kolonija Zaklade Neretvansko srce, posvećena preminulom profesoru Tomislavu Zubčiću Zupi, koji je bio veliki dobročinitelj Zaklade i Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj.

Zanimljiva večer uz matematiku u Metkoviću Večer matematike Matematički CSI iz Metkovića spasio svijet

Nakon što su se okupili u prostorijama Udruge, umjetnici su u pratnji članova Udruge Prijatelj posjetili grob pokojnog Zupe, na kojemu su položili cvijeće i zapalili svijeće, a potom su se uputili u Badžulu na izletište Restorana Adria, gdje im je organizirana vožnja lađom i zajednički ručak.

Foto: Grad Metković

- Zahvaljujemo svim sudionicima i volonterima Zaklade Neretvansko srce koji svake godine nesebično ulažu i pomažu rad Zaklade, i to ne samo kada je likovna kolonija već i tijekom cijele godine. Kao i uvijek, sva sredstva prikupljena od prodaje doniranih slika bit će uložena u humanitarne svrhe za najpotrebitije s područja doline Neretve - poručili su iz Udruge.

Sve slike se mogu pogledati u Udruzi Prijatelj, a pritom učiniti i dobro djelo podržavajući rad i djelatnost Zaklade kupnjom slika koje su umjetnici donirali jer sutra i sami možemo biti jedni od onih kojima je pomoć potrebna.

za 17 obitelji U Metkoviću dodijeljeni ključevi za preostale POS stanove