Izbornik
Naslovnica Gradovi Makarska
Dominacija veslača VK Biokovo

Izabrani najbolji makarski sportaši u 2016. godini

veslači
Foto: Duško Marušić/PIXSELL/Ilustracija
Ivan Šarić izabran je za najboljeg sportaša, trener Luka Srzić za stručnog djelatnika-trenera godine, VK Biokovo u kategoriji najbolje sportske udruge

Zajednica sportskih udruga grada Makarske na sjednici održanoj u ponedjeljak, 23. siječnja izabrala je sportaše, sportašice i sportske udruge koji su svojim postignućima obilježili proteklu 2016. godinu.

U onim najzvučnijim kategorijama dominirali su veslači VK Biokovo. Ivan Šarić izabran je za najboljeg sportaša, trener Luka Srzić za stručnog djelatnika-trenera godine, VK Biokovo u kategoriji najbolje sportske udruge, dok su jednu od nagrada u kategoriji sportskih nada odnijeli i članovi njihovog četverca na pariće.

Za najbolju sportašicu godine izabrana je Iva Vujčić, odbojkašica OK Makarska. Nagradu za životno djelo dobija Siniša Alemani iz KK Amfora. Zajednica se kroz posthumna priznanja prisjetila i u 2016. godini preminulih bivših sportaša Umberta Talajića, Nikole Prdeleta, Vladimira Dudaša i Damira Zukića. O.F, izvijestili su iz Grada Makarske.