Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanić grad
ISPITIVANJE INTERESA ZA POS U IVANIĆ-GRADU

Javni poziv otvoren je do 22. veljače

Foto: Ivanić-Grad
Ispunjeni upitnici trebaju se dostaviti u Gradsku vijećnicu

Grad Ivanić-Grad raspisao je javni poziv za iskaz interesa za kupnju stanova po programu društveno poticane stanogradnje (POS) u Ivanić-Gradu.

Javor Bojan Leš, gradonačelnik Ivanić-Grada Ivanić-Grad razvija sve više projekata s ciljem stvaranja tzv. pametnog grada (Smart City) Nakon besplatnog WiFi-a na javnim mjestima svima stiže ultrabrzi internet

Naime, Zakonom o društveno poticanoj stanogradnji uređuje se sustavno organizirana stanogradnja poticana javnim sredstvima, radi zadovoljavanja stambenih potreba i poboljšanja kvalitete stanovanja što šireg kruga građana, kao i unapređivanje graditeljstva putem programa POS. Tome se pridružuje i Ivanić-Grad. Lokacija stanova planirana programom POS-a na području Ivanić-Grada bila bi na području naselja Žeravinec – na dijelu slobodne neizgrađene površine na k.č.br. 1148/1 preko puta sportske dvorane te u centru grada iza postojeće POS zgrade na k.č.br. 1866/8 k.o. Ivanić-Grad.

Zainteresirani građani mogu na internetskoj stranici grada pronaći upitnik koji, nakon što ga ispune, mogu dostaviti na mail adresu urudzbeni@ivanic-grad. hr ili osobno u Grad Ivanić-Grad, Park hrvatskih branitelja 1, 10310 Ivanić-Grad od 9 do 10 ili od 12 do 13 sati svaki radni dan.

ENERGETSKA OBNOVA U IVANIĆ-GRADU Sanacija zgrade Civilne zaštite i vatrogasaca

Javni poziv za iskaz interesa traje do 22. veljače.

Detaljnije informacije o programu poticane stanogradnje (POS) mogu se pronaći na internetskoj stranici Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja i na internetskoj stranici Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN).