Izbornik
Naslovnica Gradovi Makarska 41 pregleda
Na rok od pet godina

Javni poziv za tri dozvole za autotaksi prijevoz, godišnja naknada 3.500 kn

Taksi
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Ilustracija
Svi zaprimljeni zahtjevi, koji su potpuni i pravodobni, boduju se s 100 bodova. Ako je broj zaprimljenih zahtjeva veći od broja dozvola koje se izdaju, izradit će se lista prvenstva bodovanjem pojedinih kriterija

Gradonačelnik Jure Brkan objavio je javni poziv za izdavanje dozvola za obavljanje autotaksi prijevoza na području Grada Makarske. Grad će, priopćili su iz Gradske uprave, izdati tri dozvole na vrijeme od pet godina, a dozvole se mogu izdati pravnoj ili fizičkoj osobi s prebivalištem na području Grada s time da pravna ili fizička osoba (obrtnik) može dobiti samo jednu dozvolu. Godišnja naknada za izdavanje dozvole iznosi 3.500 kuna, a  iznos se uplaćuje u korist gradskog proračuna.

Svi zaprimljeni zahtjevi, koji su potpuni i pravodobni, boduju se sa 100 bodova. Ako je broj zaprimljenih zahtjeva veći od broja dozvola koje se izdaju, izradit će se lista prvenstva bodovanjem pojedinih kriterija. Popis potrebne dokumentacije i kriterija na temelju kojih će se dodjeljivati dodatni bodovi može se naći na službenim stranicama Grada.