Izbornik
Naslovnica Gradovi Slavonski Brod
Pilot-projekt

Javni prijevoz još tri mjeseca besplatan

Zbog velikog interesa građana za besplatni javni gradski prijevoz Grad Slavonski Brod produljio je rok provedbe pilot-projekta do 30. rujna ove godine. Nakon tri mjeseca besplatnog prijevoza za građane i posjetitelje na području grada utvrđeno je da je interes za navedenu uslugu velik pa je rok provedbe pilot-projekta produljen.

Podsjetimo, od 1. travnja 2024. javni gradski prijevoz organiziran je na osam linija. Osma uvedena linija je tzv. kružna linija koja nadopunjuje najfrekventnije lokacije u gradu, odnosno uži centar grada; od Korza, tržnice, bolnice i Doma zdravlja na Plavom polju preko Svačićeve ulice i trgovačkih centara do trgovačkog centra i graničnog prijelaza u Ulici Josipa Rimca. Tom se linijom postiže učestalost polazaka za građane te se povezuje s ostalim gradskim linijama na terminalu javnog gradskog prijevoza koji se nalazi na Trgu hrvatskog proljeća, iza postojeće prodavaonice. 

storyeditor/2024-07-01/kuce_1.png U ponudi su zemljišta u Dunavskoj, Splitskoj, Kažotićevoj, Zadrinoj i Došenovoj ulici Do prve nekretnine uz zakup na 99 godina: 'Želimo zadržati mlade' Prva smjena brodskih osnovnoškolaca završila je svoje ljetovanje u Starom Gradu na otoku Hvaru Nezaboravni trenuci Prva skupina učenika završila ljetovanje na otoku Hvaru storyeditor/2024-07-01/PXL_080622_93954879.jpg Korak bliže ekološki prihvatljivom grijanju Stigla dozvola za istraživanje geotermalnih voda