Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
Novo parkiralište

Jednosmjerni promet na dijelu Ulice Slavka Kolara

Omogućeno je nesmetano prometovanje i izvršavanje komunalne usluge
Foto: VELIKA GORICA

Uskoro će se uspostaviti nova regulacija prometa u Ulici Slavka Kolara u Velikoj Gorici. Naime, na dijelu ulice uspostavit će se jednosmjerni promet kojim će se riješiti dugogodišnji problem parkiranja u toj ulici, a ulicu očekuju i nova parkirna mjesta. Jednosmjerni promet uspostavit će se na dijelu Ulice S. Kolara od kućnog broja 19 prema broju 27, što će omogućiti obilježavanje uzdužnih parkirališnih mjesta na južnom dijelu dok će se sjeverno sadašnje oznake parkirališnih mjesta za okomito parkiranje prenamijeniti u oznake za koso parkiranje.

Na ovaj način omogućeno je nesmetano prometovanje i izvršavanje komunalne usluge kao i pristup vozilima hitnih intervencija te je dodatno izgrađena parkirališna površina od 27 parkirnih mjesta, od čega je jedno za osobe smanjene pokretljivosti.

VIŠE od 250 sudionika u različitim scenarijima pokazalo je svoju kvalitetu, znanje i mogućnost baratanja svime onime što nam je stavljeno na raspolaganje u trenucima nesreća, istaknuo je Slavko Povrlišek Provjera pripremljenosti i osposobljenosti operativnih snaga civilne zaštite Spašavali paraglajdera, utopljenika iz jezera, sanirali krovište, gradili nasip Mjerilo za isplatu božićnice umirovljenicima predstavlja iznos u stavci ″mirovina″, bez dodataka – javljaju iz Grada Moraju doći osobno i ponijeti osobnu iskaznicu Umirovljenici koji imaju mirovinu do 380,00 € mogu dobiti božićnicu Velika Gorica ide u pozitivnom smjeru korištenja obnovljivih izvora energije, a nakon vrtića, škola, veleučilišta, Pučkog učilišta i drugih, na red će doći i više stambene zgrade te obiteljske kuće Velika Gorica na dobrom putu da postane grad neovisan o vanjskim energentima Solarne elektrane na 22 zgrade da se motivira građane na isti potez