Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula
gradski projekt Dolcevita

Kao nove! Pogledajte kako su obnovili zgrade u Puli...

1/8
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Sufinanciranjem programa namjerava se intenzivirati interes građana za sanaciju i obnovu pročelja i krovova čime se želi pridonijeti povećanju spomeničke vrijednosti obnovljenih građevina na području zaštićene kulturno-povijesne cjeline grada Pule.

Gradski projekt "Dolcevita", pokrenut 2009. godine, u kojem Grad Pula zajedno sa suvlasnicima zgrada, sudjeluju u financiranju obnove fasada i krovišta zgrada u starogradskoj jezgri nastavlja se i u 2019. godini.

U sklopu manifestacije Prosinac u Puli čak četiri novogodišnja dočeka Na 18 koncerata diljem grada nastupit će Vanna, Marko Tolja i Mia Dimšić, Šajeta...

Ovim projektom žele se stvoriti preduvjeti za poboljšanje kvalitete življenja naših sugrađana te privlačnost grada kao turističke destinacije. Sufinanciranjem programa namjerava se intenzivirati interes građana za sanaciju i obnovu pročelja i krovova čime se želi pridonijeti povećanju spomeničke vrijednosti obnovljenih građevina na području zaštićene kulturno-povijesne cjeline grada Pule.

Foto: Grad Pula